Primăria Comunei Baru, județ Hunedoara, România

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

Contact Primăria Comunei Baru


Adresă: Baru, Str. "Prof Dr St. Garbea" nr. 222, C.P. 337035, jud. Hunedoara, Romania

Telefon: 0254-778.003,

Fax: 0254-778.398.

 

Website: www.primariabaru.ro

 

Mail principal: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.;

Secretariat: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. - nerecomandat deoarece se va renunţa la acest cont de mail la finele anului 2018).

 

Mail-uri particularizate (entităţi/ servicii/ compartimente/ etc):

Primarul comunei Baru: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Viceprimarul Comunei Baru: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Secretarul Comunei Baru: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

 

Compartiment agricolAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Compartimentul pentru implementarea proiectelor finanţate prin fonduri externe nerambursabile (pct. 4 din Anexa la O.U.G. nr. 63/ 2010)Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Serviciul Public de Asistenţă Socială (conf. art. III alin. 2  OUG 63/ 2010)Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

 

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

Aceasta este "Pagina Comunei Baru" prin intermediul căreia se realizează toate comunicările, anunţurile, informările, etc. privitoare la activitatea Consiliului Local al Comunei Baru precum şi a Primăriei Comunei Baru şi a structurilor subordonate acestora.

 

Cu respect, vă punem la dispoziţie următoarele secţiuni (ce le puteţi regăsi şi în meniul "lateral" - click pe link-urile de mai jos, funcţie de interesul Dumneavoastră):

 

- Structura organizatorică a Primăriei Comunei Baru;

- Hotărâri ale Consiliului Local al Comunei Baru (H.C.L.-uri);

 


 

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă

 

Această secțiune a sitului vine în ajutorul Dumneavoastră în tot ceea ce este legat de activitățile cetățenilor Comunei Baru.

 

Secţiunile pe care le aveţi la dispoziţie sunt reprezentate de:

- Istoric Comuna Baru, judeţ Hunedoara;

 

         Pentru a putea beneficia de posibilitatea petiţiilor, puteţi utiliza facilitatea pusă la dispoziţia Dumneavoastră prin intermediul paginii "Contact". secţiunea "Formular de contact" prin care puteţi transmite tot ceea ce doriţi/ vă interesează.

         Suplimentar, cu ajutorul acestui formular, utilizând adresa Dumneavoastră reală de mail, puteţi solicita inclusiv crearea unui cont "de cetăţean" care să vă permită mai multe drepturi în afara celui de simplă vizualizare şi comentare a articolelor de pe situl nostru, drepturi reprezentate inclusiv de posibilitatea de realizare a propriilor materiale (numai pe această pagină "a cetăţeanului").

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

Această secțiune a sitului vă ajută în tot ceea ce privește legăturile/ colaborarea cu toate instituțiile statului, și nu numai.

 

         Autorităţi publice.

         Aici veţi putea găsi orice element public de care aveţi nevoie în colaborările Dumneavoastră cu statul şi cu instituţiile acestora, în măsura posibilităţilor noastre de prelucrare şi prezentare - click pe link/ titlu pentru accesarea listei de informaţii. Pe măsura trecerii timpului vom căuta ca aici să găsiţi orice informaţie utilă, strict în materie de date de contact, posibile servicii şi altele corelate, uşurând astfel la maximum posibil eforturile Dumneavoastră necesare pentru a rezolva problemele Dumneavoastră şi, de ce nu, ale noastre, ale celor ce căutăm permanent ca lucrurile să meargă la maxim posibil de bine. Orice sugestie din partea Dumneavoastră va fi onorată în cel mai scurt timp posibil, ţinând cont de faptul că această secţiune a sitului nostru este strict informativă neimplicând nici un fel de răspundere de partea noastră. Vă mulţumim pentru înţelegere!

Pentru accesare click pe titlul secţiunii, pe stemă sau pe acest link.

 

        Experienţă instituţională.

Aici veţi putea găsi elemente de colaborare instituţională în ceea ce priveşte schimbul de experienţă între personalul ce deserveşte autorităţile publice. Pentru început va fi vorba doar despre o iniţiativă a personalului Primăriei Comunei Baru dar sperăm ca, în viitor, fie să apară şi alte asemenea iniţiative, fie această secţiune a website-ului nostru să devină un fel de bursă de informaţii a personalului ce lucrează pentru autorităţile locale, întreţinută cu participarea tuturor celor ce doresc să se implice pentru ca viaţa acestui personal să fie mai bună, mai uşoară şi, evident, pentru creşterea calităţii serviciilor prestate către cetăţeni care, astfel, va creşte de la o participare la alta, de la o analiză la alta. Orice efort în această direcţie va fi binevenit, atât din partea personalului autorităţilor publice cât şi de partea cetăţenilor, postările Dumneavoastră fie fiind mediate înainte de publicare de administratorul sitului nostru, fie primind un cont distinct, pe baza dovezilor clare de implicare şi calitate, putând opera astfel în mod direct orice este legat de această secţiune a sitului. Vă mulţumim anticipat pentru participare!

 

Autorităţi în colaborare.

Aici vor putea fi găsite instituţiile cu care Primăria Comunei Baru colaborează în mod direct în ceea ce priveşte numeroasele raportări şi conformări la normele şi legislaţia în vigoare precum şi în ceea ce priveşte derularea a diferite activităţi specifice - click pe link/ titlu pentru a accesa aceste informaţii. Vă informăm că unele elemente ce vor fi inserate în această secţiune vor beneficia de acces restrâns (această secţiune fiind un fel de zonă colectoare globală a link-urilor/ legăturilor către siturile acestor autorităţi pentru facilitarea, centralizarea şi ergomizarea relaţiilor de colaborare, raportare, etc cu acestea), accesul public fiind permis doar acolo unde este posibil acest lucru (acces "restrâns" de norme de securitate ale administratorilor respectivelor situri). Vă mulţumim pentru înţelegere!

Pentru accesare click pe titlul secţiunii, pe logo sau pe acest link.

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă

Cu bucurie şi mândrie vă prezentăm noile noastre trăiri, noile noastre realizări!

Luna Februarie 2019 

 

18 Februarie 2019

Cupa "Masibo" WKF (olimpic) - interstiluri, ediţia a X-a jubiliară, Karate la final

 

         După cum se anunţa, Cupa "Masibo", ajunsă deja la a X-a ediţie a atras peste 600 de karatişti de la 32 de cluburi din România, Ucraina, Republica Moldova şi Ungaria. Înfruntarea a fost grea pentru toţi sportivii participanţi, nivelul tehnic şi al calităţii competiţiei crescând de la an la an. Competiţia s-a desfăşurat în sala de sport de la Baru, respectând regulamentul WKF, sub coordonarea reputatului tehnician şi antrenot, prof. Radu Polifronie de la CSM Petroşani şi supervizarea preşedintelui FRK Octavian Amzulescu şi a vicepreşedintelui acestei federaţii Cristian Bogza.

         S-au remarcat sportivii de la "Sportmax" din Râmnicu Vâlcea care a obţinut 15 medalii, "CSM Petroşani" cu peste 10 medalii (datorită rezultatelor obţinute trei sportivi de la acest club vor participa la întrecerile etapei Premier League One la karate WKF seria A disputate la Salzburg, Austria, unde se acordă puncte pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020), "Golden Karate Timişoara" cu 8 medalii.

 

         Surse media:

Mesagerul Hunedorean - "Cupa Masibo, ediţia a X-a, la karate WKF".

Arena Vâlceană - "Karatiştii de la Sportmax s-au întors medaliaţi de la Cupa Masibo".

Opinia Timişoarei - "Bravo copii! Rezultate bune pentru juniorii de la Golden Karate Timişoara la o competiţie cu peste 600 de sportivi".

 


 

Cupa "Masibo", ediţia a X-a, Karate

 

         În data de 15 februarie 2019, va avea loc în Comuna Baru, în sala de sport, cea de-a 10 ediţia a Cupei Masibo, cu începere de la ora 09:00. Scopul declarat al organizatorilor, CSM Jiul Petroşani în parteneriat cu Federaţia Română de Karate, Primăria Baru şi Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport Hunedoara, este cel de verificare a nivelului de pregătire al sportivilor la nivel naţional, dar şi internaţional, fiind aşteptaţi şi sporivi din Moldova şi din Ucraina, într-o atmosferă competiţională (în cadrul unui program de pregătire ce se întinde până în luna aprilie, inclusiv).

         Deschiderea oficială este programată la ora 12:00 cu participarea unor reprezentanţi ai instituţiilor judeţene şi locale şi ai Federaţiei Române de Karate.

         Programul este cel cunoscut de la competiţiile anterioare, după verificarea elementelor tehnice (încadrare categorii, documente, şedinţa tehnică a arbitrilor, antrenorilor, etc) urmând să se deruleze probele eliminatorii la traseu, joc tehnic, kata individual şi echipe şi probele finale kumite individual şi kumite pe echipe.

         Organizatorii vor acorda diplome şi medalii pentru sportivii clasaţi pe primele trei locuri (cu două poiţii "de loc trei"), pe categorii, iar la probele individuale se va acorda şi o cupă. Clasamentul pe cluburi participante se la alcătui după următoarele criterii: 3 puncte/ medalie aur, 2 puncte/ medalie argint, 1 punt/ medalie bronz, iar antrenorii de la cluburile clasate pe locurile I, II şli III primesc premii în echipamente sportive.

 


 

Lansarea Grădiniţei cu program prelungit în Comuna Baru

  

         Investiţia realizată prin intermediul accesării de fonduri europene (cu o valoare totală în jurul sumei de 500.000 euro), susţinută cu eforturi ce se întind pe o lungă perioadă de timp îşi arată roadele, în data de 12 februarie 2019 având loc lansarea Grădiniţei cu Program Prelungit în Comuna Baru, odată cu începerea semestrului II din anul şcolar 2018 - 2019.

         Această grădiniţă este una din etapele de dezvoltare ale unui plan mai amplu ce urmăreşte creşterea nivelulului de trai al locuitorilor comunei Baru.

         Grădiniţa este dotată la cele mai înalte standarde educaţionale posibile, gata de a face faţă la trei grupe de copii preşcolari (un număr total de 75 de copii, dintre care 60 în regim de program prelungit).

         La festivitatea de deschidere a fost invitată toată lumea, participând atât membrii comunităţii locale şi ai echipei primăriei avându-l ca lider pe primarul Răducanu Daniel, cât şi membri ai Prefecturii, Inspectoratului şcolar şi al altor instituţii din judeţul Hunedoara.

 

         Legături media:

Replica HD: Grădiniţă nouă în Comuna Baru (legătură alternativă).

 


Arhiva evenimente 2019.

Arhiva evenimente 2018.

Arhiva evenimente 2017.

Arhiva evenimente 2016.

 


Mesajul de "Bun venit" al Comunei Baru, judeţul Hunedoara

         Salutări cordiale tuturor vizitatorilor sitului nostru...

         Scopul acestui website este de a aduce imaginea Comunei Baru în mintea şi sufletul fiecărui vizitator, prin puterea acestuia de a transpune tot ceea ce reprezintă trecutul acestei comune, tot ceea ce se construieşte în acest prezent, tot ceea ce se deschide viitorului. Sperăm ca acest site să vă pună la dispoziţie cât mai multe din informaţiile de care aveţi nevoie şi, în acelaşi timp, să vă ofere o experienţă plăcută şi utilă, atât pentru cei care au rămas aici, să ducă mai departe tot cea ce este de făcut, cât şi pentru cei plecaţi în străinătate, acest site ţinând vie legătura cu locurile natale, aducându-i mai aproape de "casă". La fel sperăm că, în urma informaţiilor accesate, veţi găsi măcar un lucru care să vă capteze atenţia şi să nască în Dumneavoastră dorinţa de a cunoaşte "pe viu" frumuseţea unică a acestor meleaguri, farmecul naturii dar şi al unei comune primitoare şi moderne.

         Apoi, fără dubii, scop major al acestui website este acela de a recompensa încrederea celor care au dorit ca o parte din destinele lor să fie reprezentate de cel ce a închegat colectivul primăriei Comunei Baru şi de membrii Consiliului Local al Comunei Baru, acest website dorindu-se a fi un instrument de comunicare rapid şi eficient între autoritatea locală şi cetăţenii Comunei Baru, devenind un instrument ce transformă cetăţenii în parteneri de dialog direcţi, respectând dreptul Dumneavoastră de a beneficia de informaţia produsă şi gestionată de administraţia locală precum şi de serviciile oferite.

            În sensul celor afirmate anterior, vă aducem la cunoştinţă că acţiunile noastre sunt total transparente, intenţia Primăriei Comunei Baru fiind aceea de a crea o imagine reală atât despre comuna noastră cât şi despre şi pentru administraţia locală a acesteia.

         Suntem deschişi la nou şi ne bucurăm să ne trimiteţi opiniile, sesizările şi ideile Dumneavoastră, pentru că realitatea este creată, eventual controlată, numai de Dumneavoastră, numai împreună cu Dumneavoastră. Subliniem importanţa participării publice cu responsabilitate şi eficienţă la tot ceea ce înseamnă acţiunile organizate de autorităţile locale, ce devine mult mai facilă cu ajutorul acestui website.

         Astfel, vom încerca împreună să rezolvăm problemele cu care ne confruntăm, în încercarea noastră de a obţine o colaborare cu Dumneavoastră cu rezultate maxim posibile, în toate activităţile noastre întreprinse în interesul comunităţii locale şi a locuitorilor comunei noastre. Mai mult, vom sprijini cu tot ceea ce putem activităţile prin care să putem descoperi şi/ sau oferi oportunităţile de afaceri de orice natură, pentru a creşte nivelul investiţiilor şi nivelul de trai.

         Deci, vă invităm să faceţi aprecieri şi propuneri privind problemele, dezideratele, opiniile Dumneavoastră, iar noi le vom analiza cu mare atenţie şi ne vom strădui să le rezolvăm, să le punem în practică, să facem totul în folosul comunităţii noastre!

         Avem convingerea că împreună vom reuşi şi vom face totul pentru bunul mers al activităţilor, pentru finalizarea fiecărui proiect demarat, pentru iniţierea de noi proiecte, pentru prosperitate şi, de ce nu, pentru ca fiecare locuitor al acestei comune să fie mândru că aparţine acestei comunităţi.

         Să nu uităm nici o clipă de faptul că, "Dacă suntem o echipă suntem doar începutul, dacă rămânem împreună participăm la progres, iar dacă acţionăm împreună totul devine succes"! Şi, mai ales de faptul că, "Atunci când visăm singuri este doar un vis, dar când mulţi visează împreună este începutul unei noi realităţi"!!!

         Vă dorim numai bine, navigare plăcută şi utilă din partea echipei Primăriei Comunei Baru!