Primăria Comunei Baru, județ Hunedoara, România

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Această secțiune a sitului vă ajută în tot ceea ce privește legăturile/ colaborarea cu toate instituțiile statului, și nu numai.

 

         Autorităţi publice.

         Aici veţi putea găsi orice element public de care aveţi nevoie în colaborările Dumneavoastră cu statul şi cu instituţiile acestora, în măsura posibilităţilor noastre de prelucrare şi prezentare - click pe link/ titlu pentru accesarea listei de informaţii. Pe măsura trecerii timpului vom căuta ca aici să găsiţi orice informaţie utilă, strict în materie de date de contact, posibile servicii şi altele corelate, uşurând astfel la maximum posibil eforturile Dumneavoastră necesare pentru a rezolva problemele Dumneavoastră şi, de ce nu, ale noastre, ale celor ce căutăm permanent ca lucrurile să meargă la maxim posibil de bine. Orice sugestie din partea Dumneavoastră va fi onorată în cel mai scurt timp posibil, ţinând cont de faptul că această secţiune a sitului nostru este strict informativă neimplicând nici un fel de răspundere de partea noastră. Vă mulţumim pentru înţelegere!

Pentru accesare click pe titlul secţiunii, pe stemă sau pe acest link.

 

        Experienţă instituţională.

Aici veţi putea găsi elemente de colaborare instituţională în ceea ce priveşte schimbul de experienţă între personalul ce deserveşte autorităţile publice. Pentru început va fi vorba doar despre o iniţiativă a personalului Primăriei Comunei Baru dar sperăm ca, în viitor, fie să apară şi alte asemenea iniţiative, fie această secţiune a website-ului nostru să devină un fel de bursă de informaţii a personalului ce lucrează pentru autorităţile locale, întreţinută cu participarea tuturor celor ce doresc să se implice pentru ca viaţa acestui personal să fie mai bună, mai uşoară şi, evident, pentru creşterea calităţii serviciilor prestate către cetăţeni care, astfel, va creşte de la o participare la alta, de la o analiză la alta. Orice efort în această direcţie va fi binevenit, atât din partea personalului autorităţilor publice cât şi de partea cetăţenilor, postările Dumneavoastră fie fiind mediate înainte de publicare de administratorul sitului nostru, fie primind un cont distinct, pe baza dovezilor clare de implicare şi calitate, putând opera astfel în mod direct orice este legat de această secţiune a sitului. Vă mulţumim anticipat pentru participare!

 

Autorităţi în colaborare.

Aici vor putea fi găsite instituţiile cu care Primăria Comunei Baru colaborează în mod direct în ceea ce priveşte numeroasele raportări şi conformări la normele şi legislaţia în vigoare precum şi în ceea ce priveşte derularea a diferite activităţi specifice - click pe link/ titlu pentru a accesa aceste informaţii. Vă informăm că unele elemente ce vor fi inserate în această secţiune vor beneficia de acces restrâns (această secţiune fiind un fel de zonă colectoare globală a link-urilor/ legăturilor către siturile acestor autorităţi pentru facilitarea, centralizarea şi ergomizarea relaţiilor de colaborare, raportare, etc cu acestea), accesul public fiind permis doar acolo unde este posibil acest lucru (acces "restrâns" de norme de securitate ale administratorilor respectivelor situri). Vă mulţumim pentru înţelegere!

Pentru accesare click pe titlul secţiunii, pe logo sau pe acest link.